Inmobiliaria en Badalona sin comisiones.

pic
Excelente experiencia, muy innovadora

José M.

Housfy, la nueva era de las agencias inmobiliarias en Badalona.

Somos una agencia inmobiliaria online que te ofrece todos los servicios de una inmobiliaria tradicional sin comisiones.

Anúnciate en portales de

todo el mundo

Asesórate con nuestros

expertos locales

Todo por solo

1.990€ si vendes tu piso

Informate gratis

Nosotros te llamamos

Últimos inmuebles en Badalona

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Liszt

Laia vende con housfy su piso en Calle Liszt

Acogedor Piso en Badalona HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Laia vende de particular a particular y sin comisiones este acogedor piso en Badalona. Una vivienda en perfecto estado lista para acoger a una pareja o familia con ganas de comenzar una nueva vida en un lug ...

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Liszt

Dan vende con housfy su piso en Calle Liszt

HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Dan vende de particular a particular y sin comisiones este acogedor piso en Badalona. Una vivienda en perfecto estado lista para acoger a una pareja o familia con ganas de comenzar una nueva vida en un lugar incomparable. Caracterís ...

inmobiliaria housfy vende piso en Avenida President Companys

Jordi vende con housfy su piso en Avenida President Companys

HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Montse vende de particular a particular y sin comisiones de agencia este amplio piso en Badalona. Una buena oportunidad para aquellas personas que estén buscando un piso sin amueblar y diseñarlo a su propio estilo, personalizando a su ...

image

Javier Iacovino


Experto inmobiliario en Badalona

pic Valoraciones de clientes

+50


Pisos vendidos recientemente

34d


días de media para vender tu piso

598M€


Ahorrados en comisiones
Contacta conmigo ahora en el 607 303 619 contacta con inmobiliaria housfy teléfono contacta con inmobiliaria housfy whatsapp
Si lo prefieres, yo te llamo ;)

Housfy expertos inmobiliarios en Badalona


El 25.24% de las viviendas en Badalona están ocupados por una sola persona. La ocupación media es de 2.56 personas por inmueble.

Ventas en Badalona

85.107

Inmuebles en Badalona

9.56%

Inmuebles deshabitados

1.630€

Precio m2 en Badalona

Plan urbanístico en Badalona


Estudi per a la transformació urbanística de la C-31

L'objectiu és transformar la C-31 per tal què funcioni com un sistema estructurant tant a nivell territorial com urbà, a partir de la definició d'un nou model urbanístic. Aquest plantejament assumeix i amplia el del Pla Territorial Metropolità de Barcelona i l'implícit en el propi encàrrec de l'Ajuntament de Badalona.


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona

agencia inmobiliaria online en Badalona

Housfy, la agencia inmobiliaria en Badalona

Vende tu piso o casa de particular a particular y sin comisiones de agencia. Nuestros agentes inmobiliarios te ofrecen un contacto directo durante todo el proceso de compraventa de tu piso o casa. En esta nueva época, el alquiler ya no es tan rentable como el servicio de venta de pisos, por lo que nuestra política de empresa está centrada en la venta de inmuebles, ya sean pisos, casas o fincas.

Badalona es una ciudad cerca de Barcelona, a apenas 10km. Nuestros servicios inmobiliarios ofrecen servicio en todas las zonas del municipio, por lo que podrás vender tu inmueble sin comisiones de agencia. A nivel cultural, es una ciudad muy recurrida por los ciudadanos, ya que se puede visitar tanto la Badalona más histórica y marítima, como la postindustrial y la Badalona norte. Además, se pueden visitar diferentes parques como el de Ca l’Arnús, Can Solei y Turó d’en Caritg.

Nuestra inmobiliaria te ofrece una venta segura a través de agentes inmobiliarios expertos que te ofrecen un servicio contemporáneo. Nuestra política de trabajo es muy ajena a los servicios inmobiliarios tradicionales, ya que ofrecemos al propietario la posibilidada de que él mismo sea su propio agente, sin ningún coste como las agencias inmobiliarias.

Nuestro servicio está de principio a fin con el propietario y ofrecemos servicio en toda la localidad de Badalona. Si lo que estás pensando es la venta de tu piso y no el alquiler, te ofrecemos contacto desde el primer momento. Nuestra agencia inmobiliaria online dispone de un servicio de atención único y continuo durante todo el proceso.

¿Cuánto vale mi casa?

Obten una valoración online de tu casa, asi podras vender rápido tu casa o piso en Badalona.

 housfy inmobiliaria en Badalona

La inmobiliaria del futuro en Badalona

16.842€ Ahorrados!!
Atico en venta en Calle Sant Bru
Badalona
rafael vendió con Housfy

  • Ahorro en comisiones
    16.842€
  • Vendido en
    4 días

Novedades en Badalona


II Congrés Català de Pobresa Energètica

Es preveu que, entre el 8 i 9 de novembre de 2018, prop de 500 persones participin a aquest congrés

Els dies 8 i 9 de novembre de 2018 se celebrarà el II Congrés Català de Pobresa Energètica al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants de Barcelona. Aquest congrés és un espai de debat i reflexió entorn la defensa dels drets energètics. L'edició d'enguany presentarà noves solucions en la lluita contra la vulneració de l'accés als subministraments bàsics. Els eixos centrals seran el reforç de les actuacions que ataquin les causes de la vulneració del dret d'accés a l'energia, l'aigua i el gas; el funcionament del sistema elèctric espanyol; la manca de legislació estatal en la protecció del dret als subministraments bàsics; donar solució a la mala qualitat dels habitatges, l'atur i els baixos ingressos de les unitats de convivència; lluitar contra l'augment del preu de l'habitatge, el desconeixement de la població a l'hora de gestionar els seus subministraments i l'elevat preu de l'energia. També, s'oferirà diverses activitats de debat i reflexió paral·leles, en què es tractaran els reptes i dilemes que es presenten al voltant de la lluita contra la pobresa energètica i, es farà balanç dels avenços que hi ha hagut a Catalunya amb l'aprovació i aplicació de la llei 24/2015. Una llei que ha dotat d'eines a les administracions, entitats i moviments socials, per poder avançar en la defensa de l'energia, l'aigua i el gas com un bé bàsic i universal. El II Congrés Català de Pobresa Energètica està organitzat pels ajuntaments de Barcelona, Sabadell i Badalona, l'AMB, la Diputació de Barcelona, l'Associació Ecoserveis, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l'Aliança contra la pobresa energètica i l'Associació Catalana de Municipis. A la primera edició, celebrada el 2016 a Sabadell, hi van assistir prop de 400 persones i 80 ponents nacionals, estatals i internacionals.


Preparació del Congrés Post-Habitat III

Els ajuntaments metropolitans es reuneixen per posar en comú les seves propostes

El divendres 16 de febrer els ajuntaments de El Papiol, Badalona, Pallejà, Sant Boi, Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei i Cerdanyola del Vallès es van reunir per preparar les seves propostes pel Congrés Internacional Post-Habitat III que tindrà lloc a Barcelona del 22 al 24 de maig. La sessió també va comptar amb la presència d'Oriol Illa, Xavier Tiana i Helena Miralles de l'àmbit d'Internacional i Cooperació de l'AMB i Hector Santkovsky, Guillem Espriu i Xavier Casas de l'Àrea dee Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB. Els represetants dels diferents ajuntaments van presentar projectes relacionats amb temes de desenvolupament econòmic, cohesió social, promoció econòmica, polítiques ocupacionals i d'habitatge. Una de les idees més destacables que es van posar en comú a la sessió, és la necessitat d'un enfocament metropolità i supramunicipal que permeti compartir sinergies i evitar duplicitats. En aquest mateix sentit, també cal reforçar el concepte de pluricentralitat, és a dir, la creació de diversos punts de servei més enllà de la ciutat de Barcelona.


Seminaris sobre biodiversitat urbana

Aquest cicle aprofundirà en les pràctiques sostenibles del verd a les ciutats

La Diputació de Barcelona, l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona, sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, organitzen un cicle de seminaris tècnics de promoció de la biodiversitat urbana des del verd urbà. Aquest cicle constarà de vuit sessions que començaran el 23 de febrer i acabaran el 12 de juny. El cicle té dos objectius principals. D'una banda, aprofundir en el disseny i gestió sostenible del verd a les ciutats per incorporar i incrementar la biodiversitat urbana i, d'altra banda, donar a conèixer projectes ja realitzats en diversos municipis com Badalona, Sabadell, Mollet del Vallès, Barcelona, Viladecans o Cornellà de Llobregat. Importància dels espais verds per a la biodiversitat urbana La gestió del verd a les ciutats i pobles és una pràctica que aporta molt beneficis. El reconeixement i promoció de la biodiversitat en l'entorn urbà és sovint l'única oportunitat de contacte dels ciutadans amb la natura i aporta uns beneficis ambientals i socials que són bàsics per a la millora de la qualitat de vida i el benestar a les ciutats i pobles. Potenciar els espais verds dins l'urbanisme també implica lluitar contra el canvi climàtic i alhora contrarestar l'anomenada ‘illa de calor'. Les zones verdes capturen els gasos amb efecte d'hivernacle i, simultàniament, proporcionen ombra i frescor, de manera que la temperatura a l'interior dels parcs pot baixar fins a 3 ºC respecte al seu voltant més urbanitzat i edificat.  Els ajuntaments disposen de competències directes en el disseny i gestió del verd urbà, i és per això, que cada cop mostren més interès en la incorporació d'aquests criteris en la seva gestió. L'aposta pel verd urbà L'Ajuntament de Barcelona promou l'impuls de la infraestructura verda urbana, la naturalització i una gestió més sostenible i amb més beneficis per a la comunitat i per a sectors de població concrets que tenen sensibilitat als productes químics. L'AMB també aposta per una gestió basada en la conservació i el foment de la biodiversitat, amb la implementació de solucions basades en la natura en la gestió dels parcs i platges metropolitans. Des de la Diputació de Barcelona es dona suport als ens locals de la demarcació en la millora del verd urbà amb eines de planificació, gestió i comparació i amb la incorporació de criteris per una gestió sostenible del verd. Totes tres administracions són membres de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, que disposa d'una comissió dedicada a la promoció de la biodiversitat urbana formada per una trentena de municipis. En aquesta comissió s'ha posat de manifest la necessitat de compartir coneixement i experiències en aquest àmbit.


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona