Inmobiliaria en Cornellà de Llobregat sin comisiones.

pic
Gran servicio y atención!

La atencion pre y post visita fueron muy personalizadas y me sentí muy comodo tratando con ellos. Lo ponen todo muy facil. Sin duda, una gran elección para encontrar piso!

Basty B.

Housfy, la nueva era de las agencias inmobiliarias en Cornellà de Llobregat.

Somos una agencia inmobiliaria online que te ofrece todos los servicios de una inmobiliaria tradicional sin comisiones.

Anúnciate en portales de

todo el mundo

Asesórate con nuestros

expertos locales

Todo por solo

1.990€ si vendes tu piso

Informate gratis

Nosotros te llamamos

Últimos inmuebles en Housfy.com

inmobiliaria housfy vende casa en Tórtores

Carles vende con housfy su casa en Tórtores

HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Si estás pensando en comprar una nueva casa en un entorno tranquilo ¡esta es tu oportunidad! Carlos vende de particular a particular y sin comisiones de agencia esta amplia casa en Manresa. Características de la vivienda: - Cas ...

inmobiliaria housfy vende casa en Fresnedilla

Jesús vende con housfy su casa en Fresnedilla

HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Jesús vende de particular a particular y sin comisiones esta amplia casa en Lozoyuela, Madrid. ¡Una oportunidad única para comenzar una nueva vida! Características de la vivienda: -Amplia casa de 200 m2 construidos en 4 plantas ...

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Padilla

Marta vende con housfy su piso en Calle Padilla

Luminoso Piso en Sagrada Familia HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Marta vende de particular a particular y sin comisiones este luminoso piso en el espectacular barrio de la Sagrada Familia (al lado del monumento más característico de Barcelona, La Sagrada Familia). ...

image

Jorge Martin


Experto inmobiliario en Cornellà de Llobregat

pic Valoraciones de clientes

+66


Pisos vendidos recientemente

23d


días de media para vender tu piso

797M€


Ahorrados en comisiones
Contacta conmigo ahora en el 607 303 977 contacta con inmobiliaria housfy teléfono contacta con inmobiliaria housfy whatsapp
Si lo prefieres, yo te llamo ;)

Housfy expertos inmobiliarios en Cornellà de Llobregat


El 22.8% de las viviendas en Cornellà de Llobregat están ocupados por una sola persona. La ocupación media es de 2.62 personas por inmueble.

Ventas en Cornellà de Llobregat

34.482

Inmuebles en Cornellà de Llobregat

7.33%

Inmuebles deshabitados

1.412€

Precio m2 en Cornellà de Llobregat

Plan urbanístico en Cornellà de Llobregat


Estudi de viabilitat socioeconòmica i gestió del Parc agrari del Baix Llobregat

Estudi amb l'objectiu d'identificar els elements que avui configuren el Parc Agrari del Baix Llobregat com a actiu social i econòmic, assenyalant els canvis principals que s'estan produint i el seu impacte sobre el model de gestió i governança.


Revisió del PE i MPGM del Parc agrari del Baix Llobregat

Els objectius d'ambdós documents són fomentar la continuïtat de l'activitat agrària dins del Parc agrari, a través d'una regulació dels usos del sòl i de les construccions agrícoles que permeti una major diversitat en l'activitat agropecuària i garanteixi la gestió eficient de l'empresa agrària. Tot això compatibilitzant-ho amb la preservació de les zones naturals i la regulació de l'ús social.


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona

agencia inmobiliaria online en Cornellà de Llobregat

Housfy es una plataforma online centrada en el sector inmobiliario para Cornellá de Llobregat.

Se trata de una agencia inmobiliaria online que ofrece un servicio de venta de pisos y casas sin cobrar comisiones de agencia. Es una oportunidad para que tu, como propietarios, seas quien gestione la venta de tu piso o casa, siempre con la ayuda de nuestro servicio especializado.

Housfy dispone de una serie de agentes inmobiliarios expertos en el servicio inmobiliario que están disponibles a tiempo completo para vender cuanto antes tu piso o casa. Nuestro método tiene como objetivo vender un piso en tres meses, ahorrandote así una cantidad de dinero superior a los quince mil euros.

Nuestro servicio de inmobiliaria online está presente durante todo el proceso de la venta del piso. Desde la publicación del inmueble en los portales inmobiliarios, hasta que se realiza la firma final de la venta. Sin embargo, a diferencia de los servicios que ofrecen las agencias inmobiliarias tradicionales, Housfy propone un servicio más exclusivo, ya que el propietario podría convertirse en su propio agente inmobiliario.

Cornellá de Llobregat es un municipio que pertenece a la provincia de Barcelona, a apenas 9km de la ciudad de Barcelona y a 3km de Sant Boi. Cornellà de Llobregat está muy bien conectado en relación a los transportes públicos, ya que tiene servicio de cercanías, de metro de tranvía y de autobús.

¿Cuánto vale mi casa?

Obten una valoración online de tu casa, asi podras vender rápido tu casa o piso en Cornellà de Llobregat.

 housfy inmobiliaria en Cornellà de Llobregat

La inmobiliaria del futuro en Cornellà de Llobregat

9.092€ Ahorrados!!
piso en venta en Avenida Logroño
Madrid - Arganzuela
Sandra vendió con Housfy

  • Ahorro en comisiones
    9.092€
  • Vendido en
    12 días

Novedades en Cornellà de Llobregat


Comencen les activitats a les Jugatecambientals

S'incorporen 5 parcs a la programació i s'inauguren 2 noves aules ambientals

El cap de setmana passat va arrencar un nou cicle d'activitats a les Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans. Enguany 5 nous parcs s'han sumat a la programació i per tant, ja són 37 els que tenen aquest servei en funcionament. La gran novetat d'aquesta temporada és la instal·lació de mòduls per acollir les Jugatecambientals a 4 dels parcs. Han estat dissenyats específicament per donar resposta a les necessitats d'emmagatzematge i servei, a més a més, de ser un punt de referència i rebuda als usuaris. Les activitats tenen lloc al voltant dels mòduls on també s'hi ha col·locat nou mobiliari com bancs o taules de pícnic. Una altra novetat són les inauguracions de les aules d'educació ambiental dels parcs del Pi Gros a Sant Vicenç dels Horts i de Can Vidalet a Esplugues de Llobregat. Aquest tipus d'instal·lació acull les propostes de les Jugatecambientals del cap de setmana i alhora centralitza les activitats d'altres programes relacionats amb el medi ambient i la natura que tenen lloc al parc o al municipi. Les Jugatecambientals ofereixen serveis de dos tipus. Un espai permanent d'informació i una zona de joc i experimentació i una programació d'activitats dirigides, sempre guiades per educadors ambientals, que varia cada setmana. El Bioblitz que tindrà lloc el 20 de maig és una de les novetats de la programació d'enguany. Coincidint amb el Dia Mundial de la Biodiversitat, totes les Jugatecambientals portaran a terme en el mateix moment un cens de biodiversitat dels parcs i les platges, guiats per experts amb aquesta activitat de ciència ciutadana. El dia 11 de novembre també es realitzarà una acció conjunta, en aquest cas a les Jugatecambientals de la platja en la qual es portarà a terme una acció popular per a la millora de la qualitat ambiental de les platges, com plantacions als espais dunars o neteges d'espècies invasores. 


II Congrés Català de Pobresa Energètica

Es preveu que, entre el 8 i 9 de novembre de 2018, prop de 500 persones participin a aquest congrés

Els dies 8 i 9 de novembre de 2018 se celebrarà el II Congrés Català de Pobresa Energètica al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants de Barcelona. Aquest congrés és un espai de debat i reflexió entorn la defensa dels drets energètics. L'edició d'enguany presentarà noves solucions en la lluita contra la vulneració de l'accés als subministraments bàsics. Els eixos centrals seran el reforç de les actuacions que ataquin les causes de la vulneració del dret d'accés a l'energia, l'aigua i el gas; el funcionament del sistema elèctric espanyol; la manca de legislació estatal en la protecció del dret als subministraments bàsics; donar solució a la mala qualitat dels habitatges, l'atur i els baixos ingressos de les unitats de convivència; lluitar contra l'augment del preu de l'habitatge, el desconeixement de la població a l'hora de gestionar els seus subministraments i l'elevat preu de l'energia. També, s'oferirà diverses activitats de debat i reflexió paral·leles, en què es tractaran els reptes i dilemes que es presenten al voltant de la lluita contra la pobresa energètica i, es farà balanç dels avenços que hi ha hagut a Catalunya amb l'aprovació i aplicació de la llei 24/2015. Una llei que ha dotat d'eines a les administracions, entitats i moviments socials, per poder avançar en la defensa de l'energia, l'aigua i el gas com un bé bàsic i universal. El II Congrés Català de Pobresa Energètica està organitzat pels ajuntaments de Barcelona, Sabadell i Badalona, l'AMB, la Diputació de Barcelona, l'Associació Ecoserveis, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l'Aliança contra la pobresa energètica i l'Associació Catalana de Municipis. A la primera edició, celebrada el 2016 a Sabadell, hi van assistir prop de 400 persones i 80 ponents nacionals, estatals i internacionals.


Renovació de la flota corporativa

L'AMB incorpora sis nous cotxes Soul Kia 100% elèctrics al seu parc de vehicles

L'AMB incorpora aquest mes de febrer a la seva flota corporativa sis nous cotxes 100% elèctrics de la marca KIA. Amb aquesta adquisició, l'administració metropolitana segueix renovant i ambientalitzant la seva flota de vehicles, i convertint-se en exemple i referent per a d'altres administracions públiques i empreses, i en general, per a la ciutadania. Tot, amb l'objectiu d'anar cap a una mobilitat molt més sostenible i rebaixar l'actual contaminació atmosfèrica estructural que pateix el àrea metropolitana. " Des de les administracions hem impulsar el canvi d'hàbits. És necessari i facilitar-lo, i per això mateix hem der ser els primers sumar-nos a l'ús de les tecnologies més netes, convertir-nos en referents i prescriptors", ha explicat aquest matí el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, durant l'acte de lliurant dels vehicles, del model SOUL EV que ha tingut lloc a la seu de l'AMB, amb la participació d'Eduard Valletbo, gerent del Concessionari Oficial KIA a Barcelona, Maresme i Baix Llobregat A.R. Motors. " KIA es una marca que sempre va un pas endavant i que aposta des de fa temps per vehicles elèctrics e híbrids endollables. Amb 3 models en la nostra gamma, el Niro PHEV, l'Optima PHEV i el SOUL EV, vehicle 100% elèctric que estem segur donarà un servei molt eficaç a l'AMB. En aquest sentit estem encantats de que l'AMB dipositi la seva confiança en la nostra marca" ha declarat Valletbo. El vehicle elèctric exerceix un rol important en l'estratègia metropolitana de millora de la qualitat de l'aire. Per això l'AMB s'ha situat aquesta tecnologia neta com una de les peces claus —no l'única— del puzle que configura la nova mobilitat metropolitana. Per impulsar el seu ús, l'AMB ha posat en marxa una xarxa d'electrolineres metropolitanes, que permeten carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts, els aparcaments d'intercanvi per potenciar l'ús del transport públic o per exemple, està realitzant un fort procés d'ambientalització de les flotes públiques d'autobusos metropolitans, amb una gran aposta pels busos híbrids i elèctrics. Al llarg d'aquests propers quatre anys, 450 nous autobusos amb emissions nul·les o molt baixes (híbrids, elèctrics i de gas natural).


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona