Inmobiliaria en Sant Boi de Llobregat sin comisiones.

pic
Encantado de trabajar con ellos

Encantado de trabajar con ellos. Profesionales. En 1 mes tenía comprador. Y muchísimo más barato que la inmobiliaria convencional de barrio. Todo un acierto!

Jaime

Housfy, la nueva era de las agencias inmobiliarias en Sant Boi de Llobregat.

Somos una agencia inmobiliaria online que te ofrece todos los servicios de una inmobiliaria tradicional sin comisiones.

Anúnciate en portales de

todo el mundo

Asesórate con nuestros

expertos locales

Todo por solo

1.990€ si vendes tu piso

Informate gratis

Nosotros te llamamos

Últimos inmuebles en Sant Boi de Llobregat

inmobiliaria housfy vende atico en Calle Riera Basté

Josep María vende con housfy su atico en Calle Riera Basté

Espectacular Ático-Dúplex en Sant Boi de Llobregat HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. José María vende de particular a particular y sin comisiones este espectacular ático-dúplex en Sant Boi de Llobregat. Si siempre has deseado estar rodeado de una excepcional calidad ...

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Ramon Llull

Laia vende con housfy su piso en Calle Ramon Llull

Bonito Piso en Sant Boi de Llobregat HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Eulalia vende de particular a particular y sin comisiones de agencia este amplio piso Sant Boi de Llobregat, Barcelona. Características de la vivienda: -Bonito Piso de 160 m2 en Sant Boi ...

inmobiliaria housfy vende casa en Calle Comte Borrell

Manuel vende con housfy su casa en Calle Comte Borrell

Espectacular Casa Adosada en Sant Boi de Llobregat HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia. Manolo vende de particular a particular y sin comisiones esta espectacular casa adosada en Sant Boi de Llobregat. Si siempre has deseado estar rodeado de una excepcional calidad de ...

image

Silvia Mateo


Experta inmobiliaria en Sant Boi de Llobregat

pic Valoraciones de clientes

+25


Pisos vendidos recientemente

48d


días de media para vender tu piso

299M€


Ahorrados en comisiones
Contacta conmigo ahora en el 602 253 512 contacta con inmobiliaria housfy teléfono contacta con inmobiliaria housfy whatsapp
Si lo prefieres, yo te llamo ;)

Housfy expertos inmobiliarios en Sant Boi de Llobregat


El 21.76% de las viviendas en Sant Boi de Llobregat están ocupados por una sola persona. La ocupación media es de 2.61 personas por inmueble.

Ventas en Sant Boi de Llobregat

32.213

Inmuebles en Sant Boi de Llobregat

9.55%

Inmuebles deshabitados

971€

Precio m2 en Sant Boi de Llobregat

Plan urbanístico en Sant Boi de Llobregat


Anàlisi de l'estructura de mobilitat de nuclis i urbanitzacions de l'Ordal

Aquest estudi té com a objecte analitzar l'estructura de mobilitat del conjunt de nuclis i urbanitzacions de les muntanyes de l'Ordal, per la identificació d'escenaris possibles d'estructuració viària territorial que permeti una millor connectivitat entre els diferents sistemes territorials, els centres urbans i les diferents constel·lacions d'urbanitzacions.


Estudi d'oportunitats de millora dels SAE del Delta del Llobregat

Estudi d'oportunitats per a la millora urbanística dels sectors d'activitat econòmica dels municipis de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels amb l'objectiu de contribuir en la millora de la seva competitivitat.


Estudi de viabilitat socioeconòmica i gestió del Parc agrari del Baix Llobregat

Estudi amb l'objectiu d'identificar els elements que avui configuren el Parc Agrari del Baix Llobregat com a actiu social i econòmic, assenyalant els canvis principals que s'estan produint i el seu impacte sobre el model de gestió i governança.


Revisió del PE i MPGM del Parc agrari del Baix Llobregat

Els objectius d'ambdós documents són fomentar la continuïtat de l'activitat agrària dins del Parc agrari, a través d'una regulació dels usos del sòl i de les construccions agrícoles que permeti una major diversitat en l'activitat agropecuària i garanteixi la gestió eficient de l'empresa agrària. Tot això compatibilitzant-ho amb la preservació de les zones naturals i la regulació de l'ús social.


MPGM dipòsits regulació d'aigua potable

La MPGM té com a objectiu possibilitar la implantació de dos dipòsits de regulació d'aigua potable, de manera compatible amb els usos principals del sistema d'espais lliures existent, per tal de millorar el servei metropolità d'abastament d'aigua potable i garantir la seguretat de la prestació d'aquest servei als nuclis urbans del marge dret del riu Llobregat.


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona

agencia inmobiliaria online en Sant Boi de Llobregat

Housfy, la agencia inmobiliaria del futuro ahora en Sant Boi de Llobregat

Housfy te ofrece la posibilidad de vender tu piso o casa de particular a particular y sin cobrarte las comisiones de agencia propias de las agencias inmobiliarias tradicionales. Nuestro servicio inmobiliario hará que el propietario se convierta en su propio agente inmobiliario, ya que es él quien se encarga de la venta de su piso o casa.

Sant Boi de Llobregat es un municipio situado en el área metropolitana de Barcelona. La localidad se encuentra a 12km de Barcelona y a 18km de Martorell. En Sant Boi se encuentran varios servicios de interés que se pueden ir a visitar, como el Museo de Sant Boi, la Ermita de San Ramón o la Plaza de la Generalitat. Es una localidad donde habitan alrededor de 82.000 habitantes, por lo que es un municipio importante dentro de la provincia de Barcelona.

La importancia de Sant Boi de Llobregat hace que Housfy tenga un servicio inmobiliario en todas las zonas y que tenga contacto directo con todos los propietarios que quieran realizar la venta de su piso o casa. Nuestros expertos inmobiliarios estarán presentes en todo momento. El propietario, con nuestra política de actuación en el sector inmobiliario, se sentirá como un experto, ya que es él quien está al mando de la venta de su piso, realizando las visitas del inmueble.

¿Cuánto vale mi casa?

Obten una valoración online de tu casa, asi podras vender rápido tu casa o piso en Sant Boi de Llobregat.

 housfy inmobiliaria en Sant Boi de Llobregat

La inmobiliaria del futuro en Sant Boi de Llobregat

9.092€ Ahorrados!!
Piso en venta en Calle primer de maig
Sant Boi de Llobregat
Alba vendió con Housfy

  • Ahorro en comisiones
    9.092€
  • Vendido en
    44 días

Novedades en Sant Boi de Llobregat


Comencen les activitats a les Jugatecambientals

S'incorporen 5 parcs a la programació i s'inauguren 2 noves aules ambientals

El cap de setmana passat va arrencar un nou cicle d'activitats a les Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans. Enguany 5 nous parcs s'han sumat a la programació i per tant, ja són 37 els que tenen aquest servei en funcionament. La gran novetat d'aquesta temporada és la instal·lació de mòduls per acollir les Jugatecambientals a 4 dels parcs. Han estat dissenyats específicament per donar resposta a les necessitats d'emmagatzematge i servei, a més a més, de ser un punt de referència i rebuda als usuaris. Les activitats tenen lloc al voltant dels mòduls on també s'hi ha col·locat nou mobiliari com bancs o taules de pícnic. Una altra novetat són les inauguracions de les aules d'educació ambiental dels parcs del Pi Gros a Sant Vicenç dels Horts i de Can Vidalet a Esplugues de Llobregat. Aquest tipus d'instal·lació acull les propostes de les Jugatecambientals del cap de setmana i alhora centralitza les activitats d'altres programes relacionats amb el medi ambient i la natura que tenen lloc al parc o al municipi. Les Jugatecambientals ofereixen serveis de dos tipus. Un espai permanent d'informació i una zona de joc i experimentació i una programació d'activitats dirigides, sempre guiades per educadors ambientals, que varia cada setmana. El Bioblitz que tindrà lloc el 20 de maig és una de les novetats de la programació d'enguany. Coincidint amb el Dia Mundial de la Biodiversitat, totes les Jugatecambientals portaran a terme en el mateix moment un cens de biodiversitat dels parcs i les platges, guiats per experts amb aquesta activitat de ciència ciutadana. El dia 11 de novembre també es realitzarà una acció conjunta, en aquest cas a les Jugatecambientals de la platja en la qual es portarà a terme una acció popular per a la millora de la qualitat ambiental de les platges, com plantacions als espais dunars o neteges d'espècies invasores. 


II Congrés Català de Pobresa Energètica

Es preveu que, entre el 8 i 9 de novembre de 2018, prop de 500 persones participin a aquest congrés

Els dies 8 i 9 de novembre de 2018 se celebrarà el II Congrés Català de Pobresa Energètica al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants de Barcelona. Aquest congrés és un espai de debat i reflexió entorn la defensa dels drets energètics. L'edició d'enguany presentarà noves solucions en la lluita contra la vulneració de l'accés als subministraments bàsics. Els eixos centrals seran el reforç de les actuacions que ataquin les causes de la vulneració del dret d'accés a l'energia, l'aigua i el gas; el funcionament del sistema elèctric espanyol; la manca de legislació estatal en la protecció del dret als subministraments bàsics; donar solució a la mala qualitat dels habitatges, l'atur i els baixos ingressos de les unitats de convivència; lluitar contra l'augment del preu de l'habitatge, el desconeixement de la població a l'hora de gestionar els seus subministraments i l'elevat preu de l'energia. També, s'oferirà diverses activitats de debat i reflexió paral·leles, en què es tractaran els reptes i dilemes que es presenten al voltant de la lluita contra la pobresa energètica i, es farà balanç dels avenços que hi ha hagut a Catalunya amb l'aprovació i aplicació de la llei 24/2015. Una llei que ha dotat d'eines a les administracions, entitats i moviments socials, per poder avançar en la defensa de l'energia, l'aigua i el gas com un bé bàsic i universal. El II Congrés Català de Pobresa Energètica està organitzat pels ajuntaments de Barcelona, Sabadell i Badalona, l'AMB, la Diputació de Barcelona, l'Associació Ecoserveis, la Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l'Aliança contra la pobresa energètica i l'Associació Catalana de Municipis. A la primera edició, celebrada el 2016 a Sabadell, hi van assistir prop de 400 persones i 80 ponents nacionals, estatals i internacionals.


Renovació de la flota corporativa

L'AMB incorpora sis nous cotxes Soul Kia 100% elèctrics al seu parc de vehicles

L'AMB incorpora aquest mes de febrer a la seva flota corporativa sis nous cotxes 100% elèctrics de la marca KIA. Amb aquesta adquisició, l'administració metropolitana segueix renovant i ambientalitzant la seva flota de vehicles, i convertint-se en exemple i referent per a d'altres administracions públiques i empreses, i en general, per a la ciutadania. Tot, amb l'objectiu d'anar cap a una mobilitat molt més sostenible i rebaixar l'actual contaminació atmosfèrica estructural que pateix el àrea metropolitana. " Des de les administracions hem impulsar el canvi d'hàbits. És necessari i facilitar-lo, i per això mateix hem der ser els primers sumar-nos a l'ús de les tecnologies més netes, convertir-nos en referents i prescriptors", ha explicat aquest matí el vicepresident de Mobilitat i Transport de l'AMB, Antoni Poveda, durant l'acte de lliurant dels vehicles, del model SOUL EV que ha tingut lloc a la seu de l'AMB, amb la participació d'Eduard Valletbo, gerent del Concessionari Oficial KIA a Barcelona, Maresme i Baix Llobregat A.R. Motors. " KIA es una marca que sempre va un pas endavant i que aposta des de fa temps per vehicles elèctrics e híbrids endollables. Amb 3 models en la nostra gamma, el Niro PHEV, l'Optima PHEV i el SOUL EV, vehicle 100% elèctric que estem segur donarà un servei molt eficaç a l'AMB. En aquest sentit estem encantats de que l'AMB dipositi la seva confiança en la nostra marca" ha declarat Valletbo. El vehicle elèctric exerceix un rol important en l'estratègia metropolitana de millora de la qualitat de l'aire. Per això l'AMB s'ha situat aquesta tecnologia neta com una de les peces claus —no l'única— del puzle que configura la nova mobilitat metropolitana. Per impulsar el seu ús, l'AMB ha posat en marxa una xarxa d'electrolineres metropolitanes, que permeten carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts, els aparcaments d'intercanvi per potenciar l'ús del transport públic o per exemple, està realitzant un fort procés d'ambientalització de les flotes públiques d'autobusos metropolitans, amb una gran aposta pels busos híbrids i elèctrics. Al llarg d'aquests propers quatre anys, 450 nous autobusos amb emissions nul·les o molt baixes (híbrids, elèctrics i de gas natural).


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona