Inmobiliaria en Viladecans sin comisiones.

pic
Me llamó la atención el poder participar en el proceso

Victor

Housfy, la nueva era de las agencias inmobiliarias en Viladecans.

Somos una agencia inmobiliaria online que te ofrece todos los servicios de una inmobiliaria tradicional sin comisiones.

Anúnciate en portales de

todo el mundo

Asesórate con nuestros

expertos locales

Todo por solo

1.990€ si vendes tu piso

Informate gratis Nosotros te llamamos

Últimos inmuebles en Viladecans

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Jonc Francesc vende con housfy su piso en Calle Jonc

HOUSFY, de particular a particular sin comisiones de agencia Si estás pensando en cambiar de aires, ¡no pierdas la oportunidad! Francesc vende de particular a particular y sin comisiones de agencia este bonito piso en Viladecans. Características de la vivienda: - Amplio piso de 113 m2 const ...

image
Rocio Gomez
Experta inmobiliaria en Viladecans

pic Valoraciones de clientes

+39
Pisos vendidos recientemente
39d
días de media para vender tu piso
471M€
Ahorrados en comisiones
Contacta conmigo ahora en el 607 402 945 contacta con inmobiliaria housfy teléfono contacta con inmobiliaria housfy whatsapp
Si lo prefieres, yo te llamo ;)

Housfy expertos inmobiliarios en Viladecans


El 17.79% de las viviendas en Viladecans están ocupados por una sola persona. La ocupación media es de 2.76 personas por inmueble.

Ventas en Viladecans

25.162

Inmuebles en Viladecans

9.83%

Inmuebles deshabitados

1.623€

Precio m2 en Viladecans

Plan urbanístico en Viladecans


Pla especial de protecció forestal

Un pla especial de protecció de la franja forestal periurbana de la ciutat de Viladecans. La normativa va acompanyada d'estudis sobre les franges mínimes de les rieres i sobre la transformació de les terrasses agrícoles de murs en sec, ara ocupades per la pineda, i els possibles usos en relació amb l'urbà.


Estudi d'oportunitats de millora dels SAE del Delta del Llobregat

Estudi d'oportunitats per a la millora urbanística dels sectors d'activitat econòmica dels municipis de Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà i Castelldefels amb l'objectiu de contribuir en la millora de la seva competitivitat.


Estudi de viabilitat socioeconòmica i gestió del Parc agrari del Baix Llobregat

Estudi amb l'objectiu d'identificar els elements que avui configuren el Parc Agrari del Baix Llobregat com a actiu social i econòmic, assenyalant els canvis principals que s'estan produint i el seu impacte sobre el model de gestió i governança.


Revisió del PE i MPGM del Parc agrari del Baix Llobregat

Els objectius d'ambdós documents són fomentar la continuïtat de l'activitat agrària dins del Parc agrari, a través d'una regulació dels usos del sòl i de les construccions agrícoles que permeti una major diversitat en l'activitat agropecuària i garanteixi la gestió eficient de l'empresa agrària. Tot això compatibilitzant-ho amb la preservació de les zones naturals i la regulació de l'ús social.


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona

agencia inmobiliaria online en Viladecans

Housfy, expertos inmobiliarios especializados en Viladecans

Viladecans es una ciudad situada en el Bajo Llobregat, en el área metropolitana de Barcelona. Es una ciudad con gran número de habitantes, ya que Viladecans ha superado los 70.000 habitantes. Es una ciudad que tiene un gran patrimonio histórico, ya que conserva la Casa de la Vila, la Torre del Barón o la Torre Roja. Aunque Viladecans sea un ciudad que podría considerarse nueva, hay multitud lugares de interés que se pueden visitar.

El crecimiento de Viladencans ha hecho que nuestro servicio inmobiliario online esté presente en todas las zonas de la ciudad. Housfy es una plataforma online especializada en el sector inmobiliario, que, al contrario a las agencias tradicionales, Housfy no cobra comisiones.

Nuestro servicio ofrece una cantera de expertos inmobiliarios especializados en la venta de pisos y casas en toda la zona de Viladecans. Nuestro método de trabajo es diferente al de las agencias inmobiliarias tradicionales, ya que mantenemos un contacto de particular a particular entre el comprador y el vendedor de un piso o casa. La visita de los inmuebles es realizada por el propio propietario de la vivienda, haciendo que éste se convierta en su propio agente inmobiliario.

En Housfy nos encargamos de que mediante nuestros agente inmobiliario especializado en la venta de inmuebles, ya sea piso o casa, consigas vender tu inmueble en un tiempo récord de tres meses.

¿Cuánto vale mi casa?

Obten una valoración online de tu casa, asi podras vender rápido tu casa o piso en Viladecans.

 housfy inmobiliaria en Viladecans La inmobiliaria del futuro en Viladecans
12.592€ Ahorrados!! Piso en venta en Calle de Vicenç Montal
Madrid - Mirasierra
recomendación housfy.com Victor vendió con housfy

  • Ahorro en comisiones 12.592€
  • Vendido en 55 días

Novedades en Viladecans


Jornada sobre economia circular

La reflexió va incidir sobre el potencial de l'Economia Circular a la metròpolis

El dia 8 de febrer es va dur a terme la trobada "El potencial de l'Economia Circular a l'Àrea Metropolitana de Barcelona" promoguda per les àrees de Planificació Estratègica i, de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB. La jornada, presentada per Francesc Magrinyà, director de Planificació i, Héctor Santcovsky, director de Desenvolupament Social i Econòmic, va servir per mostrar els programes de recerca i les eines per facilitar la simbiosi industrial i la gestió circular de recursos que ha generat l'AMB en col·laboració amb diversos ajuntaments com ara el del Prat de Llobregat, el de Gavà, el de Viladecans o el de Barberà del Vallès que varen presentar les seves experiències en aquest camp. La trobada també va reflexionar sobre els temes que l'economia circular planteja com ara, la reducció de residus generats per certs processos productius, mitjançant la seva reutilització com a matèries primes d'altres per a altres processos o, la creació de noves formes de relació entre empreses que, gràcies a l'economia circular, poden arribar a reduir els seus costos tot reduint la petjada ecològica dels seus processos productius.


Dunes protectores

Les dunes impedeixen que els efectes del passat temporal arribin a zones urbanitzades

El passat 10 i 11 de desembre un temporal de vent i onatge del sud-oest, poc habitual al nostre litoral, va afectar les platges metropolitanes. Es calcula que les onades van arribar a l'alçada de 3 metres i la velocitat del vent es va situar al voltant dels 75 km/h. Les baixes pressions relatives associades van provocar també una pujada important del nivell del mar. A banda de les pèrdues de sorra i diversos equipaments afectats, cal destacar el paper important que van tenir en algunes localitats, com ara Castelldefels, l'existència de dunes a la platja. En aquest sentit, les dunes van actuar com una barrera que va limitar l'acció del temporal i que va evitar que els efectes arribessin a les zones urbanitzades. Pèrdua de sorra i desperfectes Les platges metropolitanes es van veure afectades de diferents maneres. Les del municipi de Montgat van ser les que més sorra van perdre, a més de rebre grans desperfectes en un dels accessos. Badalona també va perdre sorra, però els equipaments es van mantenir intactes. Al delta del Llobregat, la combinació de baixes pressions i onatge va produir la inundació de pràcticament tota la platja, exceptuant la zona dunar, que va protegir l'espai més pròxim al passeig marítim i als edificis. Per la seva banda, la platja naturista del Prat de Llobregat va perdre gairebé tota la sorra i les plataformes de fusta de les dutxes van resultar molt malmeses. En general, a tot el Delta les passeres de fusta i els aparcaments de bicicletes es van desplaçar centenars de metres. Després de moltes hores de feina i l'ús de maquinària, aquests elements ja tornen a estar en el seu lloc habitual. Els pluvials i les rieres del sud del Llobregat van quedar coberts de sorra i es va tapar la sortida al mar. Durant els dies posteriors es van refer tots els accessos gràcies a la col·laboració de personal de reforç. La importància de les dunes Les dunes són reservoris de sorra que sovint mitiguen o impedeixen els efectes dels temporals i que, a més, són l'hàbitat de diverses espècies animals i vegetals autòctones. L'AMB desenvolupa nombroses accions, incloses en el projecte Dunes Híbrides, per preservar i millorar aquests ecosistemes. Així, entre els anys 2014 i 2017 s'han realitzat nombrosos treballs a les dunes als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat i també a la barra de sorra de la desembocadura del Besòs. En total s'ha treballat sobre 5.200 metres de front litoral on s'han construït dunes noves i reforçat les existents, sobre una superfície d'uns 35.000 m2 . També s'ha fet la plantació de prop de 7.200 plantes i s'han eliminat 82.000 kg de vegetació invasora en 250.000 m2 . Altres actuacions han estat l'excavació de cubetes de deflació en 10.000 m2 , la construcció de més de 1.000 metres de noves tanques de fusta i corda i el manteniment de més de 12.000 m d'aquestes tanques.


Dia mundial de les zones humides

Són grans reservoris de biodiversitat i redueixen el risc d'inundacions

El dia 2 de febrer es celebra el Dia Mundial de les Zones Humides. Aquesta data commemora el Conveni de Ramsar, signat a l'Iran al 1971, i vol sensibilitzar sobre la protecció i ús racional d'aquest tipus d'espais naturals i evitar-ne la seva pèrdua. Actualment hi ha reconegudes en aquest conveni més de 2.200 zones humides (entre aiguamolls, pantans o torberes) en 169 països del món i es calcula que ocupen més de 225.000.000 ha de terreny. Les zones humides són espais de gran importància. Per una banda, actuen com a reservoris de biodiversitat i, per altra, tenen nombrosos beneficis per al seu entorn: redueixen el risc d'inundacions, filtren els residus de les aigües i milloren la qualitat de l'aire. No obstant, a mesura que la població urbana creix (actualment a un ritme d'un 2,4% anual), les zones humides es redueixen.  El programa Compartim un futur vol contribuir al coneixement, respecte i protecció de les zones humides del territori metropolità a través de diverses activitats adreçades als ciutadans. Com per exemple, Aigua i biodiversitat al Parc de Can Zam o la visita combinada a la depuradora de Gavà Viladecans i l'estany de la Murta, entre d'altres. En aquestes dues propostes, per tal de millorar l'experiència i facilitar l'observació de la biodiversitat, s'han incorporat nous binocles per als participants. 


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona