Inmobiliaria en Pozuelo de Alarcón sin comisiones.

pic
He tenido la suerte de vender mi piso en una semana

Patricia

Housfy, la nueva era de las agencias inmobiliarias en Pozuelo de Alarcón.

Somos una agencia inmobiliaria online que te ofrece todos los servicios de una inmobiliaria tradicional sin comisiones.

Anúnciate en portales de

todo el mundo

Asesórate con nuestros

expertos locales

Todo por solo

1.990€ si vendes tu piso

Informate gratis Nosotros te llamamos

Últimos inmuebles en Pozuelo de Alarcón

inmobiliaria housfy vende piso en Calle Isla Baleares Justo vende con housfy su piso en Calle Isla Baleares

EXCLUSIVA CASA EN POZUELO ALARCÓN HOUSFY, SIN COMISIONES DE AGENCIA. Justo vende de particular a particular y sin comisiones esta espectacular casa en Pozuelo de Alarcón.Si lo que estás buscando es calidad de vida y una tranquilidad absoluta, has encontrado la vivienda ideal para ti. Una casa ...

image
Jorge Martin
Experto inmobiliario en Pozuelo de Alarcón

pic Valoraciones de clientes

+63
Pisos vendidos recientemente
23d
días de media para vender tu piso
754M€
Ahorrados en comisiones
Contacta conmigo ahora en el 607 303 977 contacta con inmobiliaria housfy teléfono contacta con inmobiliaria housfy whatsapp
Si lo prefieres, yo te llamo ;)

Housfy expertos inmobiliarios en Pozuelo de Alarcón


El 15.68% de las viviendas en Pozuelo de Alarcón están ocupados por una sola persona. La ocupación media es de 3.23 personas por inmueble.

Ventas en Pozuelo de Alarcón

29.065

Inmuebles en Pozuelo de Alarcón

4.75%

Inmuebles deshabitados

2.621€

Precio m2 en Pozuelo de Alarcón

agencia inmobiliaria online en Pozuelo de Alarcón

HOUSFY en Pozuelo de Alarcón, di adiós a las comisiones de agencias, saluda a la alternativa de las agencias inmobiliarias.

Housfy es una inmobiliaria digital que hace del proceso de venta de tu inmueble, un proceso más sencillo. Peros eso no es todo, además te ahorrarás las comisiones de las agencias inmobiliarias.

En Housfy contamos con los mejores expertos inmobiliarios de la zona de Pozuelo de Alarcón, los cuales te ayudarán en todo el proceso de venta de tu casa o piso. Desde ofrecerte toda la información sobre Pozuelo de Alarcón hasta darte el mejor asesoramiento para vender tu propiedad de manera rápida y sin comisiones de agencia inmobiliaria.

Housfy te acompaña en todo el proceso de la venta de tu casa o piso y convierte el proceso largo de venta en una experiencia rápida, única y sencilla.

Pozuelo de Alarcón es un municipio y ciudad ubicado en la zona oeste del área metropolitana de Madrid. Un lugar rodeado de amplias zonas verdes y espacios naturales, ideales para realizar escapadas y actividades de ocio al aire libre por estas zonas. Pozuelo de Alarcón es una ciudad en la que la mayoría de sus visitantes buscan la destacable tranquilidad que esta zona ofrece sin estar lejos de la capital.

¿Cuánto vale mi casa?

Obten una valoración online de tu casa, asi podras vender rápido tu casa o piso en Pozuelo de Alarcón.

 housfy inmobiliaria en Pozuelo de Alarcón La inmobiliaria del futuro en Pozuelo de Alarcón
12.592€ Ahorrados!! Piso en venta en Calle de Vicenç Montal
Madrid - Mirasierra
recomendación housfy.com Victor vendió con housfy

  • Ahorro en comisiones 12.592€
  • Vendido en 55 días

Novedades en Pozuelo de Alarcón


Contenciós per la pujada de l'11,8% de la tarifa de l'aigua per part de l'ACA

Per l'AMB, el Consorci Besòs-Tordera i la FMC aquest increment està molt per sobre de l'IPC

AMB, Consorci Besòs-Tordera i FMC creuen que la pujada està molt per sobre de l'IPC


9a edició dels Premis FPemprèn

La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de l'FP

La Fundació BCN Formació Professional ha convocat la 9a edició dels Premis FPemprèn adreçats a l'alumnat d'FP de grau mitjà i grau superior de la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.&nbsp;La finalitat del concurs és potenciar el reconeixement i el prestigi social de l'FP, així com reconèixer alguns valors entre l'alumnat d'FP, molt especialment aquells relacionats amb la iniciativa i l'esperit emprenedor. Aquests premis compten amb la col·laboració de l'AMB, Barcelona Activa, Consorci d'Educació de Barcelona, el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), SECOT, Seed&amp;Click i Sigma. Premis i inscripcions Seguint l'estructura d'un projecte empresarial, es premien els projectes segons les següents categories: - Premis generals: <ul> - Premi Emprenedor - Premi Economia social i solidària </ul> - Premis segons sectors professionals: <ul> - Premi Energia, sostenibilitat i medi ambient - Premi Salut, esport i benestar - Premi Educació, cultura i lleure - Premi Hoteleria i turisme - Premi Indústria </ul> Es premiarà un únic projecte, de grau superior i de grau mitjà, en cada categoria de premi i es valorarà el projecte més ben plantejat pel que fa a la coherència, la viabilitat, la consistència i el valor afegit que aporti al sector en concret. A mitjans de juny del 2018 tindrà lloc l'acte d'entrega de premis i els terminis de presentació de les candidatures són: - Preinscripció dels projectes i participants: fins a les 14 h del dia 13 d'abril del 2018. - Presentació dels projectes: fins a les 14 h del dia 18 de maig del 2018.


Congrés post-Habitat III

2a Taula d'Experts per reflexionar sobre els àmbits temàtics del proper congrés internacional post-Habitat III

El passat 30 de gener va tenir lloc a l'AMB la segona trobada entre representats de diverses organitzacions i entitats públic-privades vinculades a l'acció internacional i diferents membres de l'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB. La importància del paper que tenen les ciutats i les metròpolis en el món global va ser la conclusió més compartida i l'essència a partir de la qual s'ha de treballar, per millorar la vida dels ciutadans i construir territoris més justos, equitatius i democràtics.&nbsp; La taula d'experts, presidida pel vicepresident d'Internacional i de Cooperació de l'AMB, Alfred Bosch, va comptar amb la presència de Mateu Hernández, director executiu de Barcelona Global; Montse Pi, professora de Dret Internacional Públic de l'UAB; Antoni Segura, president del CIDOB; Octavi de la Varga, secretari general de Metròpolis i Salvador Martí, professor de Ciències Polítiques de la UdG. Reptes de les metròpolis L'eix central de la sessió ha consistit, en primer lloc, en la presentació per part del vicepresident Alfred Bosch del congrés internacional Els reptes de les metròpolis més enllà d'Habitat III: una contribució a la Nova Agenda Urbana, que tindrà lloc els propers dies 22 i 23 de maig de 2018 a Barcelona. A continuació els membres de la Taula, cadascú des del seu àmbit d'expertesa, han contribuït amb les seves propostes a enriquir el contingut del congrés, segons les diferents àrees temàtiques que es tractaran: sostenibilitat, cohesió social, desenvolupament econòmic i planificació urbana i territorial . Les aportacions han girat al voltant de diferents punts clau, com per exemple les necessitats i reptes de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, els actors i agents involucrats o experiències destacables a nivell mundial en l'àmbit metropolità. S' ha destacat la magnífica oportunitat que suposa la celebració d'aquest congrés per posar sobre la taula el fet metropolità així com la importància de que l'AMB participi en aquest debat internacional. També s'ha proposat, entre altres, la discussió d'un tema cabdal en moltes metròpolis d'arreu del mon, com és la seguretat en l'espai públic. En relació al dret a la ciutat, com a tema transversal, s'ha destacat la importància d'aterrar-lo i aconseguir transformar-lo en propostes concretes a nivell metropolità. Tot i les diferències entre les metròpolis del món, no hem d'oblidar que molts dels reptes són compartits, com per exemple la governança i el finançament. La primera taula d'experts es va celebrar el passat 4 de juliol de 2017, quan es van identificar els reptes que planteja l'agenda mundial a l'actualitat i es van analitzar les estratègies vigents lligades a situacions específiques relacionades amb les metròpolis.&nbsp;


Datos opendata.amb.cat © Àrea Metropolitana de Barcelona